top of page
Search

5 σημαντικά tips ασφάλισης

Updated: Nov 3, 2019

Η σωστή και έξυπνη ασφάλιση μας προστατεύει από τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να αγοράζουν συνειδητά μία ασφάλεια.


1) Ο προσωπικός σας ασφαλιστής, είναι ο άνθρωπός σας!


Ο προσωπικός ασφαλιστής είναι δίπλα στον ασφαλισμένο σε κάθε απρόσμενο γεγονός. Είναι ο άνθρωπος που θα δώσει συμβουλές, λύσεις σε πολύπλοκες περιπτώσεις, αλλά και εκείνος που θα προβεί ταχύτατα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και αποζημίωση του ασφαλισμένου.


Η τεχνολογία και το διαδίκτυο αποτελούν σημαντικά εργαλεία στη σύγχρονη εποχή, όμως η προσωπική επαφή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, σε επίπεδο πληροφόρησης και εξυπηρέτησης.


2) Δώστε προσοχή στις πρόσθετες παροχές


Η τάση της εποχής απαιτεί ασφαλιστήρια με πρόσθετες παροχές αλλά χωρίς... πρόσθετο κόστος.


Οι ασφαλιστικές εταιρείες πλέον προσπαθούν να προσφέρουν ευρεία κάλυψη για τους ασφαλισμένους και αυτό έχει οδηγήσει στη διάθεση επιπλέον παροχών και προνομίων που συμπληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης.


Για παράδειγμα, δωρεάν κάρτες, οι οποίες δίνουν στους ασφαλισμένους και στα προστατευόμενα μέλη τους, πρόσβαση σε πλήθος προνομιακών παροχών κυρίως στους κλάδους υγείας και αυτοκινήτου.




3) Μην αγνοείτε τις εξαιρέσεις


Οι εξαιρέσεις θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, γιατί πολύ απλά καθιστούν μία κάλυψη «ανενεργή» στην περίπτωση που ισχύουν οι προϋποθέσεις της εξαίρεσης.


Για παράδειγμα, ένα σπίτι μπορεί να είναι ασφαλισμένο έναντι διαφόρων κινδύνων αλλά όχι για την περίπτωση που οι ζημιές προκαλούνται από σεισμό.


Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και να γνωρίζουν ακριβώς τους κινδύνους έναντι των οποίων καλύπτονται, για να έχει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο την αξία που πρέπει.


Ζητείστε από τον ασφαλιστή σας αναλυτικά τις εξαιρέσεις και διαβάστε προσεκτικά σε τι αφορούν.


Έτσι θα διασφαλίσετε ότι σε στην περίπτωση που προκληθεί ζημιά θα αποζημιωθείτε και δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.

4) Δώστε έμφαση στους ειδικούς όρους


Οι ειδικοί όροι περιγράφουν και αναλύουν λεπτομερώς τις καλύψεις.


Η προσεχτική ανάγνωση και κατανόησή τους είναι απαραίτητη, αν θέλετε να μην πέσετε «θύμα» παρανόησης.




5) Η σωστή ενημέρωση είναι το παν!


Η τελευταία και ίσως σημαντικότερη συμβουλή, σχετίζεται με τη σωστή ενημέρωση.

Ο ασφαλισμένος που έχει κατανοήσει απόλυτα τους όρους, τις καλύψεις, τις παροχές και τις εξαιρέσεις του προγράμματος που επιλέγει διασφαλίζει τη βέλτιστη προστασία και εκμηδενίζει την πιθανότητα εκπλήξεων όταν έρθει η ώρα του «λογαριασμού».


Για αυτό μην αφήνετε τίποτα στην τύχη!



ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

📞 2254029950

📱 6944593997

👍 Μπορείτε να μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα!

📷 Instagram : insurance.lemnos

👤 Facebook : insurance.center1



Στο ασφαλιστικό γραφείο ☂️ Insurance Center ,θα βρείτε ακριβώς ότι αναζητάτε, για την ασφάλισή σας!




Recent Posts

See All

4 συμβουλές για σωστή ασφάλιση!

‼️ Ο προσωπικός σου ασφαλιστής, είναι ο άνθρωπός σου! • Ο προσωπικός ασφαλιστής είναι δίπλα στον ασφαλισμένο σε κάθε απρόσμενο γεγονός. Είναι ο άνθρωπος που θα δώσει συμβουλές, λύσεις σε πολύπλοκες πε

Ασφάλιση μηχανής - Φθηνά, εύκολα & γρήγορα!

Είσαι κάτοχος μηχανής και ψάχνεις φθηνή ασφάλεια; Βρες την καλύτερη και πιο οικονομική ασφάλεια μηχανής, ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες! Τι θα χρειαστούμε για να σου δώσουμε, τη

Ασφάλιση οχήματος και νέος οδηγός. Τι ισχύει;

Γιατί πρέπει να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Τι ισχύει και πως γίνεται η προσθήκη; • Γιατί να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Οι οδηγοί που είναι κάτ

Post: Blog2_Post
bottom of page