top of page
Search

Η πιο έμπιστη λύση στην ασφάλιση κατοικίας!

Μικρό ή μεγάλο, καινούργιο ή παλαιότερο, ιδιόκτητο ή νοικιασμένο, εκεί γεννιόμαστε, ωριμάζουμε, χτίζουμε τα όνειρα μας και μεγαλώνει η οικογένεια μας, πονάμε, χαιρόμαστε αλλά και προφυλασσόμαστε από τους κινδύνους.

Όλα αυτά στο ΣΠΙΤΙ μας.


Βασικό όνειρο του κάθε ανθρώπου, είναι να αποκτήσει τη δική του στέγη. Βασική υποχρέωση του είναι να τη διαφυλάξει, να την προστατέψει, να την ασφαλίσει για να την εξασφαλίσει.


Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι τα δυσάρεστα πράγματα συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους και όχι στον ίδιο μας τον εαυτό.

Τα γεγονότα όμως δείχνουν ότι οι απρόβλεπτοι παράγοντες είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που θέλουμε να πιστεύουμε και μας αφορούν όλους. 


Για αυτό, αδράξτε σήμερα την ευκαιρία να ασφαλίσετε την οικοδομή ή και το περιεχόμενο της κατοικίας σας.

Ενδεικτικές καλύψεις :

Φωτιά

Πλημμύρα και Φυσικά Φαινόμενα

Αστική Ευθύνη

Θραύση Κρυστάλλων

Βραχυκύκλωμα

Κλοπή

Σεισμός


Επιπλέον το γραφείο μας, έχει την δυνατότητα να σας παρέχει προγράμματα ασφάλειας ακινήτου, ειδικά σχεδιασμένα για την ασφάλεια στεγαστικού δανείου, που απαιτούν οι τραπεζικοί οργανισμοί.

Στο ασφαλιστικό γραφείο ☂️𝐈𝐧𝐬𝐮𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 ,θα βρείτε ακριβώς ότι αναζητάτε, για την ασφάλιση του σπιτιού σας!


Ζητήστε μας σήμερα προσφορά!


☎ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

📞 2254029950

📱 6944593997

👍 Μπορείτε να μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα!

📷 Instagram : insurance.lemnos

👤 Facebook : insurance.center1










Recent Posts

See All

4 συμβουλές για σωστή ασφάλιση!

‼️ Ο προσωπικός σου ασφαλιστής, είναι ο άνθρωπός σου! • Ο προσωπικός ασφαλιστής είναι δίπλα στον ασφαλισμένο σε κάθε απρόσμενο γεγονός. Είναι ο άνθρωπος που θα δώσει συμβουλές, λύσεις σε πολύπλοκες πε

Ασφάλιση μηχανής - Φθηνά, εύκολα & γρήγορα!

Είσαι κάτοχος μηχανής και ψάχνεις φθηνή ασφάλεια; Βρες την καλύτερη και πιο οικονομική ασφάλεια μηχανής, ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες! Τι θα χρειαστούμε για να σου δώσουμε, τη

Ασφάλιση οχήματος και νέος οδηγός. Τι ισχύει;

Γιατί πρέπει να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Τι ισχύει και πως γίνεται η προσθήκη; • Γιατί να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Οι οδηγοί που είναι κάτ

Post: Blog2_Post
bottom of page