top of page
Search

4 συμβουλές για σωστή ασφάλιση!

‼️ Ο προσωπικός σου ασφαλιστής, είναι ο άνθρωπός σου!

• Ο προσωπικός ασφαλιστής είναι δίπλα στον ασφαλισμένο σε κάθε απρόσμενο γεγονός. Είναι ο άνθρωπος που θα δώσει συμβουλές, λύσεις σε πολύπλοκες περιπτώσεις, αλλά και εκείνος που θα προβεί ταχύτατα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και αποζημίωση του ασφαλισμένου.

Η τεχνολογία και το διαδίκτυο αποτελούν σημαντικά εργαλεία στη σύγχρονη εποχή, όμως η προσωπική επαφή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, σε επίπεδο πληροφόρησης και εξυπηρέτησης.


‼️ Δώσε προσοχή στις πρόσθετες παροχές.

• Οι ασφαλιστικές εταιρίες πλέον, προσπαθούν να προσφέρουν ευρεία κάλυψη για τους ασφαλισμένους και αυτό έχει οδηγήσει στη διάθεση επιπλέον παροχών και προνομίων, που συμπληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης!


‼️ Μην αγνοείς τις εξαιρέσεις.

• Οι εξαιρέσεις θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, γιατί πολύ απλά καθιστούν μία κάλυψη «ανενεργή» στην περίπτωση που ισχύουν οι προϋποθέσεις της εξαίρεσης.

Πριν προχωρήσεις σε ασφάλιση θα πρέπει να είσαι ενημερωμένος-η και να γνωρίζεις ακριβώς τους κινδύνους που καλύπτονται, για να διασφαλίσεις ότι σε περίπτωση που προκληθεί ζημιά θα αποζημιωθείς και δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεων!


‼️Η σωστή ενημέρωση είναι το παν.

• Ο ασφαλισμένος που έχει κατανοήσει απόλυτα τους όρους, τις καλύψεις, τις παροχές και τις εξαιρέσεις του προγράμματος που επιλέγει διασφαλίζει τη βέλτιστη προστασία και εκμηδενίζει την πιθανότητα εκπλήξεων όταν έρθει η ώρα του «λογαριασμού».


Με τη βοήθειά μας, θα βρεις ακριβώς αυτό που αναζητάς για την ασφάλισή σου, ανάμεσα σε 20+ ασφαλιστικές εταιρείες και σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αλλά και την πολυετή εμπειρία μας!

Recent Posts

See All

Ασφάλιση μηχανής - Φθηνά, εύκολα & γρήγορα!

Είσαι κάτοχος μηχανής και ψάχνεις φθηνή ασφάλεια; Βρες την καλύτερη και πιο οικονομική ασφάλεια μηχανής, ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες! Τι θα χρειαστούμε για να σου δώσουμε, τη

Ασφάλιση οχήματος και νέος οδηγός. Τι ισχύει;

Γιατί πρέπει να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Τι ισχύει και πως γίνεται η προσθήκη; • Γιατί να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Οι οδηγοί που είναι κάτ

5 tips για οδηγούς μηχανών το καλοκαίρι !

Ο οδηγός της μηχανής, έρχεται αντιμέτωπος με κάθε καιρικό φαινόμενο, για αυτό απαιτείται ειδική προστασία τόσο για το κρύο όσο και για τη ζέστη. Επομένως, θα πρέπει να διαθέτει και τον κατάλληλο εξοπλ

Post: Blog2_Post
bottom of page