top of page
Search

Γιατί χρειαζόμαστε την ιδιωτική ασφάλιση;

Με αφορμή την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, η οποία γιορτάζεται από το 2004 κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, για να τονισθεί η συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην οικονομική, ψυχολογική και σωματική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.


Γιατί όμως χρειαζόμαστε την ιδιωτική ασφάλιση;

Ποιες καλύψεις μας παρέχει;


Και ποια είναι τα οφέλη;


Οι απαντήσεις σ’ αυτά τα απλά ερωτήματα δεν είναι και τόσο σύνθετες, όπως θα πίστευε κάποιος.


Πηγάζουν από την ανάγκη μας να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος των κινδύνων που διατρέχουμε και να εμπεδώσουμε στην καθημερινότητά μας το αίσθημα της ασφάλειας.


Αυτή ακριβώς είναι και η λειτουργία της ιδιωτικής ασφάλισης σήμερα, η οποία με τη σειρά της μας δίνει πρόσβαση σε παροχές, αφού αναλαμβάνει να καλύψει για λογαριασμό μας τους απρόβλεπτους κινδύνους, που μπορεί να αντιμετωπίσουμε.


Και όλο αυτό επιτυγχάνεται μέσω της καταβολής του ασφαλίστρου το οποίο δύναται να ποικίλει ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, την αξία και το ασφαλιστικό κεφάλαιο.


Γι’ αυτό και τα ασφαλιστικά προγράμματα είναι χωρισμένα σε κλάδους έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη ασφάλισης.


Από την υγεία μέχρι τις επιχειρήσεις.


Συνεπώς, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θέλουν να μας εξαπατήσουν όπως πιστεύουν κάποιοι, αλλά είναι εκεί για να μας αποζημιώσουν, σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουμε. 


Στο ασφαλιστικό γραφείο Insurance Center, αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές αξίες της Ζωής και σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες είμαστε δίπλα σας στις εύκολες άλλα και στις δύσκολες στιγμές σας!


Recent Posts

See All

4 συμβουλές για σωστή ασφάλιση!

‼️ Ο προσωπικός σου ασφαλιστής, είναι ο άνθρωπός σου! • Ο προσωπικός ασφαλιστής είναι δίπλα στον ασφαλισμένο σε κάθε απρόσμενο γεγονός. Είναι ο άνθρωπος που θα δώσει συμβουλές, λύσεις σε πολύπλοκες πε

Ασφάλιση μηχανής - Φθηνά, εύκολα & γρήγορα!

Είσαι κάτοχος μηχανής και ψάχνεις φθηνή ασφάλεια; Βρες την καλύτερη και πιο οικονομική ασφάλεια μηχανής, ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες! Τι θα χρειαστούμε για να σου δώσουμε, τη

Ασφάλιση οχήματος και νέος οδηγός. Τι ισχύει;

Γιατί πρέπει να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Τι ισχύει και πως γίνεται η προσθήκη; • Γιατί να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Οι οδηγοί που είναι κάτ

Post: Blog2_Post
bottom of page